dilluns, 27 de febrer del 2017

Extraescolars curs 2017-18


Benvolgudes famílies, ja estem treballant en les activitats extraescolars pel curs 2017-2018. La nostra idea és fer-vos arribar la proposta d'activitats extraescolars al tercer trimestre perquè pugueu fer la preinscripció.
Amb aquesta iniciativa volem evitar que els alumnes es quedin sense poder fer extraescolars, ja que si per qualsevol motiu l'extraescolar a l'escola no es pot fer, les famílies tinguin temps de buscar alternatives fora del centre. D'aquesta manera, abans del final de curs, ja sabreu quines activitats faran els vostres fills i filles pel curs vinent a l'escola.
Ara mateix ens trobem en un moment de recerca de noves activitats extraescolars pels alumnes de l'escola. Per aquest motiu, demanem la col.laboració de totes les famílies de l'escola, perquè ens feu arribar quines noves activitats us agradaria fer a l'escola.
Per fer-lo el més àgil possible, hem pensat que cada delegat/a de classe s'encarregui de fer un llistat amb les activitats proposades al seu grup de classe. Els delegats ens faran arribar aquests llistats a l'AMPA via grup whatsapp. 
Teniu fins al 10 de març per fer propostes noves, diferents i atractives.

Gràcies per la vostra col.laboració.